• Vazgeç
    Filtrele
Filtrele

3. PRESTİJ KİTAP MÜZAYEDESİ

3. Prestij kitap müzayedesi internet sitemizden pey verebilirsiniz. 20:32  itibariyle canlı mezat başlayacaktır.  10 "ÖDEME SÜRESİ MÜZAYEDE BİTİMİNDEN EN GEÇ SONRA 5 İŞ GÜNÜDÜR. ÖDEME VE KARGO ALICIYA  AİTTİR.

!! ÖNEMLİ !! Komisyon oranı %20 olup sadece komisyon tutarına % 18 KDV uygulanacaktır.  2. el kitaplarda kdv tutarı % 0'dır Ödeme süresi 5 İş gündür.
Komisyonda veya KDV tutarları ile alakalı aideler kesinlikle kabul edilmeyecektir. Kuralların tamamı kabul edilmiş okunmuş kabul edilir.
Web sitemizden müzayede kuralları sekmesinden inceleyip okuyabilirsiniz.

🔺Yapılacak müzayede TBK 274 ve devamı maddelerindeki düzenlemeye göre gerçekleştiğinden ve Tüketici Kanun’nun 48. Maddesinde düzenlenen mesafeli satış sözleşmesi olarak kabul edilemeyeceğinden ihaleye katılan kişinin cayma hakkı yoktur. Artırma üzerine kalan kişi eserin bedelini 7 gün içinde tam olarak ödemediği takdirde Eser Antique dilerse satış akdini feshe, %10 cezai şartı ve uğradığı bilcümle zararlarını ticari faiz ile fatura tarihinden itibaren işletilecek aylık %15 faiz ile birlikte tahsile yetkilidir. Eser Antique sair dava ve talep hakları saklıdır. Fatura bedeli tahsil edilinceye kadar geçecek süre içinde eserin muhafazası için Eser Antique  yapacağı bilcümle masraf alıcı tarafından ödenmedikçe satılan eser alıcıya tesim edilmez.

önceki
Sayfaya Git: / 5
sonraki